TOKAT / PAZAR - Bağlarbaşı İlkokulu

Mrt

Fen Bilimleri ve Beden Eğitimi öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize sağlıklı beslenme hakkında eğitim verilerek meyve etkinliği gerçekleştirildi.

Mrt

"Gücün, zarafetin ve kararlılığın örneği olan kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Ara

Öğrencilerimizin olası afet ve acil durum olaylarındaki doğru davranış şekilleri hakkında bilgilendirilmeleri amacıyla deprem anı “Çök-Kapan-Tutun” ve ''Tahliye'' tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Ara

Öğrencilerimizde kişiliğin, hakların ve demokrasi bilincinin oluşmasına katkı sağlamayı amaçladık.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kurumumuzda bütün mesai arkadaşlarımızın katılımıyla kutladık. Eğitim meşalesini ülkemizin en ücra köşelerine taşıyan başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere bütün meslektaşlarımızın Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

Haz

4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER BAŞARILAR DİLERİZ.

Haz

EMEKLİ ÖĞRETİM ÜYESİ YAZAR MEHMET EMİN ULU, OKULUMUZU ZİYARET EDEREK ÖĞRENCİLERİMİZE "OKUMAK", "ÇALIŞMAK" VE "YAZMAK" KAVRAMLARINI BÜTÜNLEŞTİREN EDEBİYAT HAYATINDAN ÖRNEKLER VEREREK EĞİTİMİN ÖNEMİ İLGİLİ "TECRÜBE SUNUMU" GERÇEKLEŞTİRDİ. ESERLERİNDE DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ TOPRAKLAR OLAN TOKAT'I ÖN PLANA ÇIKARAN YAZAR, TELİF ETTİĞİ MASALLAR VE ROMANLAR İLE DE İLKÖĞRETİM ÇAĞI ÇOCUKLARI İÇİN EĞLENEREK ÖĞRENMEYİ GERÇEKLEŞTİRME GAYRETİNDE BULUNMUŞTUR.  YAZARIMIZA OKULUMUZU ZİYARETİNDEN VE ÇOK KIYMETLİ TECRÜBELERİNİ BİZLERE VE ÖĞRENCİLERİMİZE AKTARDIĞI İÇİN MÜTEŞEKKİRİZ.