TOKAT / PAZAR - Bağlarbaşı İlkokulu

May

Çocuk Hobi Bahçesi etkinliği sayesinde çocuklar doğa ve yeşille buluşarak ekolojik tarım yapma imkanı bulacak. Tohum ekme, sebze fidesi dikme, bahçe sulama ve hasat gibi işlemleri kendi elleriyle yapacak çocuklar, dinlenirken aynı zamanda, arkadaşları ile birlikte zaman geçirme ve oyun oynama şansı yakalayacak.Okul öncesi öğretmenimiz ve velilerimize bu güzel bahçeyi yaptıkları için teşekkür ederiz.Bahçemizi büyütmek ve topraktan uzaklaşmamak dileğiyle...

Mrt

Fen Bilimleri ve Beden Eğitimi öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize sağlıklı beslenme hakkında eğitim verilerek meyve etkinliği gerçekleştirildi.

Mrt

"Gücün, zarafetin ve kararlılığın örneği olan kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Ara

Öğrencilerimizin olası afet ve acil durum olaylarındaki doğru davranış şekilleri hakkında bilgilendirilmeleri amacıyla deprem anı “Çök-Kapan-Tutun” ve ''Tahliye'' tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Ara

Öğrencilerimizde kişiliğin, hakların ve demokrasi bilincinin oluşmasına katkı sağlamayı amaçladık.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kurumumuzda bütün mesai arkadaşlarımızın katılımıyla kutladık. Eğitim meşalesini ülkemizin en ücra köşelerine taşıyan başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere bütün meslektaşlarımızın Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER BAŞARILAR DİLERİZ.